Coop Opleidingen

Mobile versie klik hier. 


COOP COLLEGE

Coop biedt jou veel mogelijkheden om nog beter te worden in je vak. Het Coop College is het opleidingshuis van Coop waar je kunt studeren en werk en studie ook nog eens goed kunt combineren. 


Zo biedt Coop haar medewerkers de mogelijkheid om een gratis mbo-2 of mbo 3-opleiding in de detailhandel te volgen en zal dit begin 2013 ook mogelijk zijn voor mbo niveau 4.

Coop biedt medewerkers de mogelijkheid om een gratis mbo-2 opleiding tot verkoopmedewerker of mbo-3 opleiding tot verkoopspecialist te volgen. Tijdens deze opleiding leer je op je werkplek op de momenten dat het jou uitkomt. Coop College is: lekker leren in de praktijk, voor jong en oud.


Niet naar school
De mbo-opleidingen van Coop in samenwerking met het Spring Instituut en ROC Mondriaan zijn afgestemd op de dagelijkse praktijk. Deze opleidingen zijn zeer geschikt voor medewerkers van Coop die hun mbo-diploma willen halen, zonder dat ze naar school gaan. Je legt de opleiding af in je eigen tempo en leert alleen die dingen die je nog niet weet.

Eigen tempo
Leren in je eigen tempo betekent dat je 24 uur per dag, 7 dagen per week de opleiding kunt volgen. Doordat je werkt met een online programma kun je precies leren wanneer het jou uitkomt. Ook heeft de opleiding geen vaste instroommomenten. Je begint wanneer jij dat wilt.

Begeleiding
Natuurlijk zorgt Coop voor een goede en intensieve begeleiding. Je wordt aan de ene kant begeleid door je praktijkopleider, dit is jouw leidinggevende op je werk. Vanuit het ROC word je begeleid door een studieloopbaanbegeleider. Je ontvangt bovendien een gratis netbook om op te werken.


Erkend mbo-diploma
Gemiddeld genomen doen studenten 1,5 jaar over een opleiding. Na afloop van de opleiding ontvang je een erkend mbo-diploma, wat een positieve bijdrage kan leveren aan je carrièrepad.

Toekomst
Coop hecht grote waarde aan het opleiden van haar medewerkers, het Coop College zal in de toekomst dan ook uitgebreid worden met niveau 4 en met logistieke opleidingen. 

Waarom kiezen medewerkers voor deze opleiding?
De MBO-opleidingen van Coop in samenwerking met het Spring Instituut ven ROC Mondriaan zijn afgestemd op de dagelijkse praktijk. De opleidingen zijn zeer geschikt voor medewerkers van Coop die hun MBO-diploma willen halen zonder dat ze naar school gaan. Er is sprake van een intensieve begeleiding in de vorm van een studieloopbaanbegeleider en een vakinhoudelijk docententeam. Daarnaast begeleidt de direct leidinggevende op de werkvloer.

Wat kost het?
Voor jou als medewerker:
- Helemaal niets.

Wat krijg je?
Een opleiding die:
- Begint wanneer jij wilt
- Altijd up to date is
- Past bij je dagelijkse werk
- In eigen tempo gevolgd kan worden, 24 uur per dag, 7 dagen in de week en online beschikbaar is.

Hoe lang duurt het?
De opleiding kan in je eigen tempo worden afgelegd, dit is afhankelijk van jouw vooropleiding en ervaring. Je wordt hierbij begeleid door je praktijkopleider, dit is jouw leidinggevende op je werk. Vanuit het ROC word je begeleid door een studieloopbaanbegeleider. In het systeem is een planningssysteem ingebouwd, zodat iedereen op de hoogte is en blijft van jouw studieresultaten. Een team van professionals staat dus klaar om je bij deze opleiding te begeleiden. Gemiddeld genomen wordt er 1,5 jaar over een opleiding gedaan.

Wat levert het op?
Voor onze medewerkers:
- Een officieel MBO-diploma
- Een netbook die je mag houden als je slaagt.

Voor wie is het?
Voor onze medewerkers die:
- Een erkend MBO-diploma willen behalen
- Door willen groeien

Iets voor jou?
Met vragen kun je terecht bij de supermarktmanager of ondernemer. Of mail je vragen naar Info@cooplubbers.nl


bron. http://www.coop.nl/werken-bij-coop/coop-college

Tablet  Phone