┬╗
Online solliciteren

Mobile versie klik hier. 

Werken bij

Zoek jij een afwisselende baan met doorgroeimogelijkheden waarbij je veel contact hebt met klanten? En vind je een gezellige sfeer belangrijk? Dan is werken bij Coop wat voor jou.
 
Werken in een supermarkt
Op de winkelvloer gebeurt het! Wie werkt in een supermarkt heeft een afwisselende baan. Je staat klanten te woord, geeft advies, bestelt en zorgt dat de producten er mooi bij liggen.

Wat vinden wij belangrijk?
In onze supermarkten staat de klant centraal. Als medewerker heb je dagelijks contact met klanten en geef je ze advies. Jij zorgt er mede voor dat onze klanten met plezier winkelen en graag terugkomen in onze winkels!  Vriendelijkheid, initiatief nemen en service- en klantgerichtheid zijn dus erg belangrijk: jij bent een ambassadeur van Coop 
 
Wat bieden wij jou?
Werken bij Coop is uitdagend en iedere dag anders! Coop biedt je een afwisselende baan met zo veel mogelijk verantwoordelijkheid, bijvoorbeeld voor een specifieke productgroep, assortiment of versafdeling.
 
Join the club!
Coop is een bijzondere werkgever. De naam Coop is een afkorting van ‘coöperatie’, wat samenwerking betekent. Bij Coop ervaar je dagelijks dat je bij een club hoort. Spreekt jou dit aan? Join the club!

 

Wat moet je doen.

Onder aan de pagina staat een upload script. Vul het volgende mail adres als verzend adres in info@cooplubbers.nl upload je CV. Zorg wel dat alle gegevens in dit bestand staan.

Voorwaarden van uploaden.

Door het versturen van het sollicitatieformulier ga je ermee akkoord dat je persoonsgegevens worden verwerkt en opgenomen in onze database. Deze gegevens zullen door ons vertrouwelijk worden behandeld en uitsluitend worden gebruikt voor werving en selectie doeleinden. Wij zullen geen informatie verstrekken aan derden, tenzij wij daartoe op grond van de wet verplicht zijn. Wij zullen je gegevens direct verwijderen uit onze database zodra je daarom verzoekt. Wij streven naar een goede afspiegeling van de maatschappij in ons personeelsbestand. Iedereen, ongeacht geslacht, overtuiging of afkomst wordt uitgenodigd om te reageren.

Tablet  Phone