Coop formules

Mobile versie klik hier. 

Formules

Coop Supermarkten kent meerdere formules. Lees hier alles over de kenmerken van Coop, CoopCompact en Supercoop formules.

 


Supermarkten die vallen onder de Coop-formule zijn modern ingericht en een brede buurtfunctie. De winkels kennen een verkoop-vloeroppervlakte tot ca. 1000 vierkante meter. ericht, hebben een ruime en overzichtelijke opzet en vervull Coop streeft ernaar de beste supermarkt van de omgeving te zijn! De Coop supermarkt, er zijn er meer dan 100, is herkenbaar aan uitstekende kwaliteit van verse producten en een zeer breed assortiment. Naast een hoog serviceniveau blinkt de formule ook uit door zijn scherpe prijzen.
De klant staat centraal in alle Coop supermarkten. Daarom is er ook aandacht voor bewust en verantwoord consumeren. Door het presenteren van extra productinformatie, het verstrekken van recepten en folders, wordt de klant proactief op ideeën gebracht.  

 

 

 

 


De kleinere Coop supermarkten kennen de toevoeging Compact
De CoopCompact buurtsupermarkt is geschikt voor winkels met een verkoop vloer- oppervlakte van 300 m² tot 600 m². CoopCompact voert ook een breed, maar iets beperkter assortiment dan de Coop formule, waarbij alle versproducten in zelfbediening worden aangeboden. CoopCompact biedt een bijzonder complete supermarkt op een beperkte oppervlakte.
CoopCompact is een kleinschalige, maar volwaardige supermarktformule met zo’n 60 winkels.


 

De supermarkten kennen een verkoopvloeroppervlakte van gemiddeld 1100 vierkante meter. De presentatie van ambachtelijke en verse producten vindt plaats in een sfeervolle, marktachtige omgeving. Daarnaast zijn alle producten scherp geprijsd en is het assortiment ontzettend uitgebreid. Supercoop staat bekend als een kwaliteitssupermarkt met lage prijzen.De grootste formule van Coop is Supercoop. Er zijn er ongeveer 40 van en deze supermarkten hebben een groot verzorgingsgebied.Ze zijn onderscheidend door de moderne en dynamische uitstraling en de uitgebreide aandacht voor ambachtelijke en verse producten.

 

Tablet  Phone