Vleeswaren

Mobile versie klik hier. 

AUTHENTIEKE VLEESWAREN

De authentieke vleeswaren van Coop Supermarkten zijn al sinds de introductie een enorme hit. Klanten waarderen de eerlijke en ambachtelijk bereide producten. Alle producten uit het assortiment authentieke vleeswaren zijn volgens origineel recept bereid, met zo weinig mogelijk toevoegingen. Dat geeft ze een pure smaak en een heerlijke bite.De beste smaakbeleving
De vleeswaren zijn ambachtelijk bereid en op perfecte dikte gesneden om die pure en eerlijke smaak te waarborgen. Je proeft wat je koopt, en met zo weinig mogelijk toevoegingen. Want zoals de klant inmiddels van Coop gewend is zijn ook deze producten volgens origineel recept bereid met 100% varkens- en rundvlees. Bovendien zijn ze verpakt in een eenvoudig te openen en hersluitbare versverpakkingen. Deze herkent u aan de envelop opening.

Coop authentieke vleeswaren zijn:
- Ambachtelijk gesneden volgens origineel recept
- Gemaakt zonder toevoegingen zoals extra zout, kleurstoffen en smaakversterkers
- Hersluitbaar verpakt

Assortiment
Inmiddels vindt u in de Coop supermarkten al een flink assortiment authentieke vleeswaren. En, dit assortiment wordt nog steeds uitgebreid. In de schappen van Coop vindt u onder andere ham, boterhammenworst, spek, gebraden gehakt en runderlever.  Maar bijvoorbeeld ook grilvarianten zoals gegrilde rosbief, gegrild spek, grilworst en gegrilde kalfsrollade hebben een plaats in het assortiment.Ook de lekkerste vleeswaren uit Italië, Spanje en Frankrijk! 
De Authentieke vleeswaren van Coop Supermarkten zijn bijzonder geliefd. Daarom bevat het assortiment ook overheerlijke Italiaanse, Spaanse en Franse versspecialiteiten. Zoals u gewend bent, zijn deze vleeswaren volgens origineel recept bereid, met zo weinig mogelijk toevoegingen. De kruidige geur en de stevige bite garanderen u écht iets anders aan de ontbijt- of lunchtafel.

"buon appetito! ¡buen provecho! bon appétit!"

Italiaanse Coppa Di Parma
 
Italiaanse Coppa di Parma, het beste nekvlees van het varken mild gezouten en gekruid waarna lang gerijpt. Ervaar de zachtheid van het vlees.

Spaanse Chorizo
 
Spaanse droge worst bereid uit mooie stukken varkensvlees volgens authentiek Spaanse recept.

Franse Rosette 
De welbekende originele Franse Rosette, puur varkensvlees volgens Franse traditie bereid.

Italiaanse Pancetta
 
Een heerlijke varkensbuik gekruid volgens Italiaans authentiek recept waarna 3 maanden lucht gedroogd. Heerlijk zacht.

Italiaanse Mortadella
 
Originele Italiaanse worst afkomstig uit Bologna. Door het unieke kookproces en kruidenmelange ontstaat de kenmerkende zachte smaak.

Franse Pur Porc Peper
 
Heerlijk Franse droge worst met grove stukken vlees.

Tablet  Phone