Mobile versie klik hier. 

BROOD

Brood: ideaal voor een voedzaam en lekker ontbijtje en een smakelijke lunch. Of wat dacht u van een lekker vers stokbroodje met kaas bij de borrel? Brood is eigenlijk altijd lekker.

Bij Coop vindt u Molenbrood. Dit brood werd speciaal ontwikkeld voor en met Coop en is gemaakt van de beste grondstoffen op basis van een unieke, nieuwe receptuur. 

Kraakvers
Molenbrood wordt de hele dag door vers afgebakken en gesneden in de winkel. Hierdoor is er altijd kraakvers brood aanwezig. Kenmerkend voor het Molenbrood zijn de dunne, knapperige korst, de malse en fijne structuur én de karakteristieke smaak. 

Het brood wordt op traditionele wijze gemaakt van de beste grondstoffen, door bakkers die kunnen bogen op meer dan honderd jaar ervaring. Puur ambacht dus. 

Assortiment
Onder de familienaam Molenbrood vallen verschillende broden. Naast gangbare soorten zoals volkoren, tarwe en wit is er ook een serie boerenbrood en een serie vloerbrood, onder andere verkrijgbaar in spelt. Natuurlijk zijn er ook legio bolletjes en in het weekend robuuste vloerbollen. Ook worden diverse biologische varianten afgebakken. 

Met Molenbrood bieden wij u het beste brood dat er in de Nederlandse supermarkt te vinden is, vergelijkbaar met de kwaliteit van de warme bakker.

Tablet  Phone