Biologisch

Mobile versie klik hier. 

BIO BOER GIEL

Genieten van lekkere, verse biologische groente en fruit, afkomstig van een ambachtelijk boerenbedrijf. Wie wil dat nu niet? Coop Supermarkten biedt als enige supermarkt de mogelijkheid om u te abonneren op de biologische groente- en fruittassen van BioBoer Giel. 

Door Consumentenbond gekozen als beste groentetas! 
De groentetas van Bio Boer Giel is door de Consumentenbond tot beste groentetas gekozen! Hier zijn wij uiteraard heel trots op. Bij de test zijn naast de Bio Boer Giel tas, de tassen van twee andere landelijke aanbieders en van een aanbieder in de regio     Zuid-Holland met elkaar vergeleken. De voorzitter van de jury was de groenteman van het jaar 2012!

Groente- en fruittassen
Wanneer u een abonnement hebt op BioBoer Giel, staat er elke week een tas voor u klaar vol groente en fruit van het seizoen. Deze tas wordt elke week voor een vast bedrag samengesteld. De groente- en fruittassen van BioBoer Giel zijn biologisch, lekker, duurzaam, eerlijk en makkelijk!


Direct van het land
In de tassen vindt u zelfgeteelde groente en fruit van BioBoer Giel, de jonge boer Giel Mulder, én van andere gepassioneerde telers. BioBoer Giel werkt met een ingenieus wisselteelt systeem dat de bodem gezond houdt. Bovendien belast dit systeem het milieu niet. BioBoer Giel hecht veel waarde aan natuurlijke processen. En daardoor smaken de biologische producten nog lekkerder!

Abonnee worden
Lijkt zo’n groente- of fruittas u wel iets? Ga dan naar www.bioboergiel.nl en vul het deelnameformulier in. Wanneer u abonnee wordt, ontvangt u wekelijks een e-mailnieuwsbrief met daarin de inhoud van de tas, nieuwtjes van de tuinderij en het recept van de week. Ook is het mogelijk om contact te zoeken met de boer.Ophalen
De groente- en fruittassen kunt u afhalen bij de Coop supermarkt bij u in de buurt.

Welke tas kiest u?

Groentetas single

1 persoon

€ 6,45

Groentetas klein

2 personen

€ 8,45

Groentetas middel

3 personen

€ 10,45

Groentetas groot

4 personen

€ 12,45

Fruittas klein

ongeveer 1,5 kilo

€ 4,95

Fruittas groot   

ongeveer 2 kilo              

€ 6,95

Combitas

1 persoon: 3 stuks groente 
en 3 soorten fruit

€ 8,45

Kijk voor meer informatie op www.bioboergiel.nl.

Tablet  Phone