Statiegeldactie

Mobile versie klik hier. 

STATIEGELDACTIE

Samen & sterk
Coop draagt graag bij aan een betere wereld. Daarom steunen wij – samen met u – wisselende goede doelen. U doneert uw statiegeld, wij verdubbelen het bedrag.

Zo hebben we in de afgelopen jaren samen al ruim € 1.000.000 aan vele goede doelen kunnen schenken. Dat geeft weer aan wat een prachtige klanten wij hebben!

Van kinderen tot apen
Iedere circa 8 weken kiezen we een nieuw goed doel. Uitgangspunt is om heel verschillende soorten charitatieve instellingen te steunen. Zo hebben we een statiegeldactie voor CliniClowns georganiseerd die zich specifiek richtte op kinderen. Maar ook Het Nationaal OuderenFonds en de Stichting AAP zijn aan bod gekomen, net als meer internationaal georiënteerde instellingen zoals Unicef en het WWF.De klant kiest het goede doel
Sinds dit jaar heeft de klant van Coop een nog grotere rol in de selectie van goede doelen voor de statiegeldactie. Klanten met een klantenkaart kunnen via internet hun suggestie voor een goed doel doorgeven. De coöperatieraad van Coop maakt de uiteindelijke keuze.

Huidige actie
Tot 12 april kunt u uw statiegeld doneren aan de nieuwe statiegeldactie: Europa Kinderhulp. Uiteraard verdubbelt Coop weer iedere donatie!

Europa Kinderhulp
Europa Kinderhulp is een ongesubsidieerde stichting die al 50 jaar kinderen uit diverse Europese landen laat genieten van een onbezorgde vakantie!

Goede doelen die wij samen met u gesteund hebben:

Tablet  Phone