FC Groningen Like, share en win!

Mobile versie klik hier. 

Coop Lubbers geeft 15 keer 2 Noordlease Business Corner kaarten weg!

Like, share en win actie via Facebook!

Wat moet je doen om één set van deze 15 keer 2 FC Groningen Noordlease Busines Corner kaarten te winnen?

  • Optie 1. Vind Coop Lubbers leuk op Facebook, hierbij maakt u automatisch kans om de huidig lopende actie te winnen!*
  • Optie 2. Deel onze actie met vrienden. Als u de actie deelt maakt u kans om de door u gedeelde actie te winnen!
  • Optie 3. Like onze actie of plaats een leuke opmerking in de reacties. Hierbij maakt u ook kans om te winnen.
*Let op: Als u onze Facebookpagina Coop Lubbers leuk vindt maakt u alleen kans op de huidig lopende actie. Als er nieuwe like, share en win acties komen moet u om deel te kunnen nemen aan deze acties gebruik maken van optie 2 of optie 3, anders bent u dan uitgesloten van deelname. Wij tellen alleen de likes mee die in de actieperiode hebben plaatsgevonden. Voorgaande likes worden uitgesloten.
 
Programma
 
Win 15 keer 2 Noordlease Business Corner Kaarten**
- Week 10: FC Groningen - FC Dordrecht zondag 08-03-2015 begin wedstrijd om 12.30 uur
Uitslag actie vrijdag 06-03-2015, bekendmaking om 12.00 uur op Facebook via openbaar en prive bericht. Gewonnen kaarten kunnen uitsluitend worden afgehaald uit de winkel vrijdag 06-03-2015 tussen 13.00 uur en 21.00 uur. en zaterdag 07-03-2015 tussen 10.00 en 20.00 uur.  
 
Uitsluitingen.

Coop Lubbers sluit niemand uit van deelname als hij/zij voldoet aan onze actie voorwaarden.

 

Actievoorwaarden

- U bent 13 jaar of ouder.

- U maakt gebruik van uw eigen Facebook acount.

- U heeft uw Facebook acount zodanig afgeschermd dat wij u wel kunnen bereiken. Let op, want soms belandt ons bericht in uw Facebook postbak "overige".

- U verwijdert tijdens de actie uw like, share en win bericht niet.

- U plaatst geen beledigende of discirminerende opmerkingen.

 

Winnaars

Er zal aan het einde van de actie een onafhankelijke loting plaats vinden tusen alle kanshebbers. Deze loting zal gedaan worden met een speciaal programma die willekeurig een winnaar kiest. De winnaars worden bekend gemaakt via Facebook in een algemeen bericht. De winnaars krijgen een prive bericht met informatie over de datum en tijd van het afhalen van de gewonnen kaarten in onze supermarkt***. Als de aangegeven datum en tijd u niet schikt kunt u ons 07-03-2015 voor 20.00 uur een bericht sturen naar info@cooplubbers.nl met het onderwerp FC Groningen Like, share en win actie. Of ons 07-03-2015 voor 20.00 uur een bericht terug sturen via facebook en u krijgt hier zo snel mogelijk antwoord op. Doet u dat niet dan vervalt het recht op de kaarten en worden deze kaarten opnieuw verloot. De winnaars krijgen hiervan rechtstreeks bericht dat ze het recht hebben verloren op de kaarten. wij hebben hiervoor al diverse berichten geplaatst om duidelijk te maken dat de winnaars konden reageren. 

 

Extra informatie

*Let op: Als u onze Facebook leuk vindt maakt u alleen kans op de huidig lopende actie. Als er nieuwe like, share en win acties komen moet u om deel te kunnen nemen aan deze acties gebruik maken van optie 2 of optie 3. anders bent u uitgesloten van deelname. Wij tellen alleen de likes mee die in de actie periode hebben plaatsgevonden voorgaande likes worden uitgesloten.

** Iedere deelnemer maakt kans op 1 keer 2 kaarten voor de wedstrijd van de week waar hij of zij aan deel heeft genomen.

*** Coop Lubbers doet niet aan verzending van de gewonnen kaarten, de kaarten kunnen uitsluitend worden afgehaald uit onze supermarkt, Paterswoldseweg 70, 9726 BG Groningen

 

Bij het niet afhalen van de kaarten voor de desbetreffende wedstrijd op de afgesproken dag en tijdstip gaat het recht op het claimen van de gewonnen prijs verloren. 

Coop Lubbers behoudt zich het recht om actievoorwaarden aan te passen of te wijzigen of zich te herroepen op de actie of het vroegtijdig beëindigen van de actie. 

Zetfouten voorbehouden.


Tablet  Phone